Hampaiden valkaisu poistaa värjäytymiä ja tummentumia hampaiden pinnalta ja valkaisee kiillettä ja hammasluuta. Hampaiden valkaisu ei ole hampaille haitallinen, kun se tehdään ehjiin ja puhtaisiin hampaisiin. Valkaisuaine ei tehoa paikkoihin tai kruunuihin! 

Ennen kuin päätät valkaisusta varaa  maksuton arviokäynti, jossa voin katsoa hampaiden alkuvärin, ja antaa arvion valkaisun vaikutuksesta juuri sinun hampaittesi tilanteeseen. Hammaskiven poiston yhteydessä voin antaa arvion, mutta ikenien pitää parantua ennen kuin valkaisu voidaan tehdä. 

Valkaisua en tee alle 18-vuotiaille tai raskaana oleville. 

Valkaisutuloksen pysyvyys on yksilökohtaista ja siihen vaikuttaa myös värjäävien tuotteiden kuten kahvin ja teen käyttö. Tupakointi ei ole este valkaisulle, mutta vaikuttaa lopputulokseen. Hyvällä hampaiden omahoidolla on myös vaikutusta. 

Opalescence vastaanotolla tehtävä valkaisu. Valkaisu on tehokas, vaikka siinä ei käytetä valkaisua tehostavaa valoa tai laseria. Hoitoaika n. 1 tunti.  Hinta 170 € sisältää maksuttoman arviointikäynnin, Tarvittaessa voidaan muutaman päivän kuluttua jatkaa käsittelyä puolen tunnin lisäkäynnillä, hinta 70,- .  Aikaisemmin valkaistuihin hampaisiin voidaan tehdä lyhyempi käsittely hintaan 90,- Kotihoitona voi hoidon jälkeen käyttää Opalescence valkaisevaa hammastahnaa. 

Lisätietoja Opalescence valkaisutuotteista https://www.opalescence.com/fi.