Ajankohtaista

Päivitys 30.5.2024

Olen lomalla 12.-17.6. Heinäkuussa teen töitä pääsääntöisesti tiistaista torstaihin, mutta muutokset tarvittaessa mahdollisia. Elokuun lopulla olen myös lomalla, päivät tarkentuvat myöhemmin. 

Aikoja on saatavilla nopeallakin aikataululla, koska työaikani joustavat. Jollet löydä itsellesi sopivaa aikaa, voit laittaa aikatoivetta tekstiviestillä. Minulle saa myös soittaa arkisin klo 8-20.  Yksin kun teen töitä en aina heti pääse vastaamaan, mutta soitan takaisin kun vapaudun. 

Saadaksesi Kela-korvauksen sinulla tulee olla yksityishammaslääkärin lähete. Uuden asiakkaan kohdalla tarvitsen paperisen hammaslääkärin allekirjoittaman lähetteen, jotta voin antaa Kelan suorakorvauksen. Ajan varaukseen et tarvitse lähetettä eikä minulle ole väliä kenellä hammaslääkärillä käyt. Hammastarkastuksessa hammaslääkärillä kannattaa joka tapauksessa käydä  sinulle suositelluin väliajoin. 

Uusi nettiajanvarauksen osoite TÄSTÄ  Huomioithan, että jokainen valintakohta tulee klikata ja tunnistautumisen jälkeen varattu aika vielä vahvistaa. Aikaa voit varata aina myös tekstiviestillä tai soittamalla puh 040 1478 886.   Voit myös laittaa viestiä sähköpostitse tai WhatsAppin kautta. Aikoja kannattaa kysellä lyhyelläkin varoitusajalla, muutoksia tulee aina. Laitan peruutusaikoja myös nettiajanvaraukseen. Ajankohtaiset tiedotteet löytyvät Facebook sivulta


Hintoihin on tulossa pientä muutosta. Uusi 1.6.2024 voimaan tuleva hinnasto löytyy tästä  Minulla hinnat ovat edulliset enkä peri toimistomaksua.